Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 14:40 - БЪЛГАРИТЕ БОЖИЙТЕ ДЕЦА – СВРЪХЕЛОХАЛНАТА СТРОГО ПАЗЕНА ТАЙНА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДОСЕГА
Автор: paf222 Категория: История   
Прочетен: 1585 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо ГОСПОД БОГ ИСУС ХРИСТОС и ВЕЛИКАТА Богиня МАЙКА ДИАНА МАРИЯ МАГДАЛЕНА са Българи от Ямбол .Техния първосвещен дом  е „Безистена” в центъра на Ямбол. Така започва свещената книга „Библията „Бог бе словото :Разкодирано означава Бог на Българите ИСУС: и още Бог ИСУС и Богиня ДИЯНА са Българи и Бог Слав ( Змейя ) и  Богиня Дияна следователно ние Българите сме техните свръхфеноменални Божий деца единствените човеци - жреци , царе, императори , династи , крале и тн. От рода ДУЛО – всички останали хора са многобройните тракийски племена – синтетични хора – биороботи – андроиди , създадени и направени от Боговете ИСУС и Богиня ДИЯНА МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ТЕХНИТЕ свръхфеноменални  деца – жреци – Българите.

Затова след филма на ДАН БРАУН „Шифърат на Леонардо”Ватикана и правителствените църква по целия свят надигнаха вой до небесата , защото във филма се открехна вратата на най- скруваната и епохална тайна така ревностно пазена от Ватикана , че :БОГ ИСУС ХРИСТОС И ВЕЛИКАТА БОГИНЯ МАЙКА ДИЯНА МАРИЯ МАГДАЛЕНА са мъж и жена и затова не допускат в секретните си архиви  никой да припари  за да не узнае епогалната тайна: това го знаят и всички секретни специални служби”МОСАД , ЦРУ,МИ6,КГБ и затова потулват всичко .

ТРЕТОТО ПРОРОЧЕСТВО ОТ ФАТИМА Е , че Боговете са Българи Господ Бог  ОТЕЦ ТВОРЕЦ  ИСУС ХРИСТИС и Богиня МАРИЯ МАГДАЛЕНА и ще се явят в България , по точно в сърцето на Тракия – центъра на Ямбол – „Безистена „през 2018г. и това ще е Второто пришествие описано в Библията , което се знае от папата  и Ватиката затова не го казват и бе заръчано , защото това е огнена информация която ги изгаря и побърква и се надяват това да не се случи.Но то ще стане искат или не искат .Света ще узнае тази тайна и всички, ще разберат кой сме ние Българите – истинските деца на Българските Богове- ИСУС и МАРИЯ и тоест и ние сме от генетичен път „техните наследници значи Богове”.

Това е казано и от правнучката на ВАСИЛ ЛЕВСКИ и внучка на ПЕТЪР ДЪНОВ –свръхфеномена – СЛАВА СЕВРИКОВА. Нейното пророчество България , ще се оправи когато на власт дойде ”РУСА ЖЕНА:, което е кодирано и затова   всички първосигнално чакат да дойде руса жена , а в разкодиран вид означава със използването на СВЕЩЕНИЯ ШИФЪР НА СЪТВОРЕНЧЕСКИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК :България ще се оправи когато на власт дойде БОГ ИСУС – който е закодиран в посланието РУСА ЖЕНА – разбираемо само със Свещения шифър през 2018г. и още цяло разкодирване – България , ще се оправи когато се явят „Друйдите и  СИНА НА БОГ  ИСУС – който друйте са всички светци и жреци в Божието измерение , който  са единствено и само Българи, жреческата свръхфеноменална  каста на Българските Богове ИСУС и МАРИЯ и който движат и управляват световете и измеренията: те са тия дето им викат „ИЗВЪНЗЕМНИ”и техните деца , който управляват НЛО – известни като летящи чиний – теса онези свръхнапреднала цивилизация   която всички търсят и все не могат да я намерят , защото те са нашите ДЕДИ И ПРЕДЦИ – свръхфеноменалните светий , а ние Българите , техните свръхфеноменални деца : Ванга също казва в едно свое пророчество :”Ще дойде ден Зямята ще се отвори и всички ще разберат кой сме ние Българите  и за какво сме тука „ този ден , ще бъде през 2018г. Разкодирано гласи – БОГ УСУС и Богиня МАРИЯ , ще отворят и съберат Божието и Земното измерение , както е описано в Библията –  а това значи , че ние от Земното измерение , ще се съберем с всички светци и жреци и цялото Небесно население с Земното население с епицентър „Безистена  в  Ямбол „ – първосвещеният град на Българските Богове ИСУС и МАРИЯ и ще започнат процесите на Съдния ден – като съдебни заседатели, ще бъдат нашите пресвяти  предци и светий .

Важно : Всички пророчества са в кодирана форма и се разкодирват единствено със Свещеният шифър на Българския език – който е Божието слово – затова досега всички се мъчат да ги разберат в правия им текст , каквото прочетат- а то няма нищо общо с директните послания и които не знае и не може да работи със СВЕЩЕНИЯ ШИФЪР – никога няма да проумее и разбере какво казват всички пророци в света – който всички до един са Българи – а ще се мъчат първосигнално и елементарно да ги тълкуват. Например – КОГАТО „ВАНГА в стойте пророчества говори за РУСИЯ това разкодирано значи „ БОГ ИСУС „ , а не както всички си мислят , че говори за държавата РУСИЯ и думата Руснаци означава  от „БЕЗИСТЕНА „ от където е това тракийско племе – синтетични хора – биороботи , андроиди , а не както теси мислят за голяма работа – те са помощница и обслужващ персонал  на нас Българите и са създадени от нас и контролирани от нас винаги – същото се отнася са стотиците тракийски племена пръснати по целия свят от нашите Богове , а ние Българите сме Господари сме Господари и Духовни и във всяко отношение Учители и Култиватори  на всички тракийски племена .

Ванга в посланията за България – означаваща – ,че Бог ИСУС и Богиня МАРИЯ и сина и светийте Братя от Всемирното Брадство , ще отворят измеренията на Българите на „ Безистена „ и тук са да установят Царството на ЛЮБОВТА , Мира и Брадството на Земята , като ДУХОВНИ ВОДАЧИ: Ванга : БЪЛГАРИЯ Е ДУХЪТ , РУСИЯ Е ТЯЛОТО  - разкодирано България е СВЯТИЯ ДУХ НА БОГ ИСУС И ДИЯНА ОТ ДУЛО .

ВАНГА : приживе ни каза ОБИЧАЙТЕ СЕ разкодирано значи , че сме от „БЕЗИСТЕНА” и на края ‘СЪБУДИ СЕ – което е „БЕЗИСТЕНА”  и от там ще ви събудят Боговете и светийте ако още не сте се събудили след  като вече сте просветени и посветени  в тези трансепохални тайни същото е и  думата „СЪБУЖДАНЕ  = БЕЗИСТЕНА .

СЪБУДЕТЕ СЕ = ДЕТЕ НА БОГ ИСУС =детето Спасителят който , ще ви събуди за нов живот на ЛЮБОВТА , МИРА = БРАТСТВОТО и специално за ЕКИПА на БЕЗИСТЕНА ОТ СВЕТА СЛАВА СЕВРИКОВА –помнете Българите , ще изумим СВЕТА – Българите на ИСУС и  МАТАРА МА =ИСИС И ДИАНА МАРИЯ МАГДАЛЕНА = И ОЩЕ ЦАРЕТЕ НА ИЗА И МАМА =ЦАРЕТЕ ИСУС  И МАРИЯ МАГДАЛЕНА =ОДРИСИ НА ИЗА и МАМА и накрая ПОМНЕТЕ = МАТАРА  =МАДАРА =Богия МАТ с много обич. Всички сте благословени братя и сестри Българи от нашите БОГОВЕ ИСИС И  МАРИЯ АМИН.

  




Гласувай:
2



1. vandela007 - Толкова
11.01.2021 14:05
много умности на едно място не бях чела.
Между другото - пише се БожиЙ човек, но БожиИ хора (или деца)...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paf222
Категория: История
Прочетен: 13391
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930